دانشجویان ایرانی‌ که در خارج از کشور مشغول به ادامه تحصیل هستند، می‌ بایست برای تشکیل پرونده دانشجویی در سفارت ایران در آن کشور اقدام نمایند. توجه نمایید که این امر برای ارزشیابی مدرک تحصیلی‌ شما پس از اتمام تحصیل ضروری است. بنابراین به دانشجویان مقیم مالزی توصیه میشود در اولین فرصت نسبت به تکمیل مدارک و تشکیل پرونده دانشجویی اقدام نمایند.

 

مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده دانشجویی عبارتند از:

    • اصل و تصویر گذرنامه (دو سری از صفحات اصلی)
    • اصل و تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه (به نام سفارت و شامل رشته، مقطع و طول مدت تحصیل)
    • تصویر آخرین مدرک تحصیلی (دو سری)
    • عکس (4 قطعه)
    • اصل و تصویر کارت ملی (دو سری)
    • اصل و تصویر کارت پایان خدمت برای آقایان (دو سری)
    • تکمیل پرسش نامه دانشجویی
    • تکمیل پرسش نامه مشخصات فردی

 

برای دانلود پرسش نامه ها و مشاهده آدرس سفارت مالزی در ایران به سایت سفارت مراجعه کنید:

http://kualalumpur.mfa.ir