در حال حاضر با توجه به اینکه ویزای توریستی مالزی برای ایرانیان  ۱۴ روزه صادر میشود، دانشجویان متقاضی تحصیل در مالزی پس از گرفتن پذیرش از دانشگاههای مالزی امکان سفر با ویزای توریستی را ندارند و می بایست برای دریافت ویزای سوشیال مالزی یا ویزای اجتماعی مالزی از سفارت مالزی در تهران اقدام نمایند. برای این منظور دانشجو می بایست با به همراه داشتن مدارک زیر به سفارت مالزی در تهران مراجعه کند.

 

۱- نامه پذیرش صادره از دانشگاه (کپی رنگی)

۲- نامه ویزای دانشجویی (Visa Approval Letter) صادره از اداره مهاجرت مالزی (کپی رنگی)

۳- گواهی موجودی حساب از بانک (تامین مالی) با حداقل مبلغ ۸ میلیون تومان 

۴- یک عدد عکس رنگی با زمینه آبی

۵- رزرو بلیط سفر (به صورت یک طرفه یا دو طرفه)

۶- اصل پاسپورت و کپی صفحه اول (یک عدد)

۷- فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه صدور ویزا به سفارت (۱۶۰۰۰ تومان در حال حاضر)

مدت زمان بررسی و صدور ویزا در سفارت مالزی ۴-۵ روز کاری میباشد. بنابراین تاریخ بلیط باید حدود ۱۰ روز بعد از مراجعه به سفارت در نظر گرفته شود. در صورت تایید مدارک، مهر ویزای سوشیال در پاسپورت شما درج میشود که مجوز اقامت شما به مدت یک تا سه ماه می باشد. 

 

مطالب مرتبط:

نشانی سفارت مالزی در تهران

اطلاعات پروازهای ایران - مالزی

ویزای دانشجویی مالزی